.

.

Termo Nerđajućeg Kutija za Ručak,Skladište Hrane Bento Kutiju,Piknik, uredu radnik, student,Gray,1.6 Sam

Termo Nerđajućeg Kutija za Ručak,Skladište Hrane Bento Kutiju,Piknik, uredu radnik, student,Gray,1.6 Sam

KM 17.77

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

SIGURNO I TRAJNA Hrane razredu nerđajućeg čelika čini svoju kutiju za ručak sigurno i trajna, nema štete, nema rđe,bolje za drži hranu svježe, možeš uživajte u obroku bez brige. 12 SATI VAKUM IZOLACIJU - izoliran kutija za ručak, držite domaće jelo toplo, svježe i spreman da jede bez potrebe za dodao grejanje ili hladjenja.LARAGE OTVARANJE - Super veliko otvaranje za polako puniti i jesti supu, voće, rižu, pasta, sladoled, hladno piće, hrana za bebe, ili bebu kašu.JEDNOSTAVNO I MODERAN DIZAJN - meku površinu, vrhovni umjetnik, to je lijepo i kvalitet vidi, to je zgodno da se nosim.U svestran - kutija za ručak ne samo da je pogodan za dnevnik kutije za užinu, ali i, kao piknik torbu a ostale aktivnosti na otvorenom, gde možeš da uživam u ukusno zdrave grickalice ili druge hrane.Uživaj u delicacy High kvalitet od nerđajućeg čelika sigurno za hranu, sa postoji neki ukus ili mirisa.Drži početne temperatura i uživaj u jela kao da ti se sviđa.Specifikacija : Materijal : nerđajućeg steel Color : Silver/gray/gold Capacity : 1.2 Sam,1.6 Sam,2.0 LPlease biti svjesni : 1. Molim te da opereš hranu pljosku sa tople vode i u pjeni neutralan deterdžent prije prvog koristiti.Pobrini se da perem svaki dio što je prije moguće nakon svakog koristiti i dozvoliti vremena da se suše.Molim te ne koristi abrazivnog čišćenje ili očistiti !2. Bilo ostaci hrane trebalo bi počistili na vrijeme, molim te ne stavljaj to u hranu pljosku već više od 24 sata.Napomena : 1.Proizvod veličina je ručno mjere,tamo je mala greška,molim te, razumeš;2.Insistiramo na pružiti zadovoljavajući proizvoda,Ako imate bilo kakvih pitanja u toku koristiti, molim vas, pozovite me na vrijeme, Samo kupiti od povjerenja,da ti Dam najbolji služba!.

Specifikacija

Material:
stainless steel
Color:
Silver/gray/gold
Capacity :
1.2L,1.6L,2.0L
Please be ware:
1. Please wash food flask with warm soapy water and neutral detergent before first use. Make sure wash every part as soon as possible after each use and allow time to dry. Please do not use abrasive cleaners or scrubbers ! :
2. Any food residue should be cleaned in time, please do not put it in the food flask for more than 24 hours. :
1.The product size is manually measured,there is a slight error,please understand; :
2.We insist on providing you with satisfactory products,If you have any questions during the use, please contact me in time, Just buy with confidence,Give you the best service! :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine